top of page
Afbraakwerken

AFBRAAKWERKEN IN DE RUIME REGIO VAN KORTEMARK EN LICHTERVELDE

Afbreken is vaak gemakkelijker dan opbouwen, of dat is tenminste het beeld dat bij veel mensen bestaat. 
Grond- en Afbraakwerken Lecointere

En alhoewel daar zeker een kern van waarheid in schuilt, komt er heel wat meer kijken bij afbraakwerken dan lijkt op het eerste gezicht. Zo is de planning van cruciaal belang en dient er scherpe aandacht te worden besteed aan de nodige veiligheidsmaatregelen, zeker in het geval van afbraakwerkzaamheden.

EEN ERVAREN PROFESSIONAL

Het valt dus aan te raden om voor uw afbraakwerken een ervaren professional in de arm te nemen en daarom bestaat Grond- en Afbraakwerken Lecointere. Deze aannemer heeft een jarenlange ervaring met zeer gevarieerde sloop- en ontmantelingswerken en kan uw werken in goede banen leiden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het verloop en de resultaten en kan u zich richten op andere belangrijke taken en verantwoordelijkheden.

Moeten er binnenkort afbraakwerken worden uitgevoerd bij u thuis of op kantoor? Geen probleem, ons team van toegewijde professionals staat klaar om u te helpen!

Grond- en Afbraakwerken Lecointere
Anchor 1

REALISATIES

algemene grondwerken

VOOR PROFESSIONELE AFBRAAKWERKEN IN KORTEMARK EN OMGEVING HOEFT U MAAR ÉÉN NAAM TE ONTHOUDEN: GROND- EN AFBRAAKWERKEN LECOINTERE!

bottom of page