top of page
Omgevingswerken

ALLE SOORTEN OMGEVINGSWERKEN IN WEST-VLAANDEREN

Wanneer het over omgevingswerken gaat, gaat het in feite om alle werkzaamheden die gericht zijn op de aanleg van onder- en bovengrondse infrastructuur buiten. 
Grond- en Afbraakwerken Lecointere

Denk daarbij, bijvoorbeeld, aan afvalwaterbeheer, bestrating in klinkers en allerlei tuinwerken. Dit soort werken laat u best over aan een professional, dus stelt Lecointere een toegewijd team van ervaren specialisten tot uw beschikking.

PERSOONLIJKE AANPAK

Het doel is om de perfecte professionele partner te zijn voor particuliere en professionele klanten wanneer het aankomt op grondwerken én omgevingswerken. Het team van Lecointere werkt altijd op maat van uw behoeften en garandeert een persoonlijke benadering van uw project, ongeacht de omvang van de werkzaamheden. Zo kan u er zeker van zijn dat de resultaten zijn zoals u ze wilt zien.

omgevingswerken
Anchor 1

BREED AANBOD

Om elke klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, biedt deze aannemer een breed aanbod wat betreft omgevingswerken. U kan bij Lecointere terecht voor, onder meer:

rioleringswerken

boomverzorging

tuinaanleg

het klieven van hout

grondtransport

plaatsing van afsluitingen

regenputten steken

omgevingswerken: tuinaanleg
Anchor 2

REALISATIES

algemene grondwerken

HEEFT U NOG VRAGEN OVER ONZE OMGEVINGSWERKEN OF ANDERE DIENSTEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP VOOR ADVIES OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

bottom of page